EKONOMİ

25.000 TL Ödeme Onaylandı! TCKN Sonu 0,2,4,6 ve 8 Olanlar Alacak

T.C kimlik numarası sonu 0 2 4 6 ve 8 olanlar için sürpriz Haber Sabah saatlerinde geldi. 25.000 TL'lik ödeme onaylandı. Ziraat Bankası tek tıkla başvuruya hemen nakit destek ödemesi veriyor.

Abone Ol

Ziraat Bankası, Nakit paraya ihtiyacı olan müşterileri için yeni kampanyasını sabah erken saatlerde duyurdu. Dijital Kredi fırsatlarını başlatan Ziraat Bankası, tek tuşla başvuru yapan müşterilerine 25.000 TL'den başlayan hızlı Kredi sağlıyor. Ziraat Bankası'nın yeni Kredi kampanyasına sadece banka müşterileri katılabiliyor. Ancak yeni müşteri olarak hesap açtıranlar da Ziraat Bankası'ndan kredi alma fırsatını elde ediyor. Peki Ziraat Bankası kredi şartları neler?

ZİRAAT BANKASI'NDAN TEK TIKLA HIZLI KREDİ

Ziraat Bankası, yeni dijital Kredi paketi hizmeti kapsamında tek tıkla hızlı kredi seçenekleri sunuyor. Müşterilerine özel 25.000 TL'den başlayan düşük faizli yeni kredi kampanyası başlatan Ziraat Bankası, aynı zamanda esnek ödeme seçenekleri de sağlıyor. Ziraat Bankası'nın bu kampanyasından yararlanmak isteyenler için 36 aya kadar vade uygulanıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Ziraat Bankası kredi kampanyasına başvuru işlemleri mobil uygulama ya da internet bankacılığı üzerinden yapılıyor. Banka şubesine gitmeden T.C kimlik numarası üzerinden başvuru yaparak Sadece 5 dakika içinde şipşak kredi kullanmak mümkün oluyor. Hızlı başvuru ve kolay onay sayesinde Ziraat Bankası müşterilerinin tüm nakit ihtiyaçlarını dakikalar içinde karşılıyor.

EN UYGUN FAİZ ORANI İLE KREDİ

Türkiye'de kamu bankaları en uygun faiz oranları ile kredi veren bankalar oluyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın aldığı faiz artışı kararları sonrası kredi faiz oranları ciddi düzeyde yükselirken kamu bankalarında çok daha düşük faizli kredi seçenekleri yer alıyor. Ziraat Bankası da bu kampanyası kapsamında 36 aya kadar yüzde 4,54 faizli kredi desteği veriyor.

Ancak kampanyadan yararlanabilmek için Ziraat Bankası müşterisi olmak, Kredi notunuzun 1200 puan ve üstü olması ve bankalara gecikmiş Kredi borcunuzun bulunmaması gerekiyor. Şartlara uygun olanlar 30 Ağustos tarihine kadar Ziraat Bankası'nın dijital bankacılık kanalları aracılığıyla başvurularını yapabilir ve nakit ihtiyaçlarını çok daha ucuz kredi seçenekleriyle karşılayabilir.