Emekliler zam için dakikaları sayarken yeni bir müjde ile daha sevinecek. Emekli maaşı alanlara saat 11.15'te duyuru yapıldı. Maaşa ek ikramiye ödemesinde de artış var. Emekliler, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a başvuru yaparak 12.000 TL'ye kadar ek ikramiye alma hakkını kazanacak. Emekliye kamu bankaları tarafından verilecek zamlı promosyon ücretleri ile ilgili detaylar belli oldu.

Milyonlarca emekli için yarın zam günü olacak. Temmuz 2024 emekli zammı için artık saatler kalırken emekliler aynı zamanda ek ikramiye ödemelerine de zam alıyor. SSK BAĞ-KUR ve 4c emeklisi olup 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler için bankaların promosyon fırsatları güncellendi. Kamu bankaları bu konuda öncülüğü çeken bankalar oldu. Emekliye maaşı aralığına göre promosyon fırsatı veren kamu bankalarında ödeme 12.000 TL'ye kadar yükseldi. Ayrıca kamu bankaları emekliler için faizsiz nakit avans ve faizsiz kredi fırsatları da sunuyor.

EMEKLİYE EK İKRAMİYE GÜNCELLEMESİ

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emeklilere ödedikleri ek ikramiye miktarında güncelleme yaptı. 3 kamu Bankası tarafından 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere artık en az 8.000 TL en fazla 12.000 TL'lik ek ikramiye desteği sağlanıyor. Kamu bankaları aynı zamanda emekliler için verdiği gibi dul ve yetim aylığı alanlar içinde 5000 TL'ye Varan promosyon fırsatı sunuyor.

Zamli Emekli Maaslari Icin Tarih Geldi Ssk Ve Bag Kur Emeklilerine Odemeler Basliyor-2

EMEKLİYE NAKİT AVANS İMKANI

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank müşterisi olan emekliler için bir avantaj daha var. Emekli maaşını kamu bankalarına taşıyanlar nakit ihtiyaçları olmaları ve acil paraya sıkışmaları durumunda hemen nakit avans başvurusu yapabiliyor. Emekliler, kamu bankalarından en az 7000 TL en fazla 15.000 TL'ye kadar nakit avans alabiliyor.

Emekliye su, doğalgaz faturası ve pazar desteği MÜJDELENDİ! Başvuruları kaçırmayın Emekliye su, doğalgaz faturası ve pazar desteği MÜJDELENDİ! Başvuruları kaçırmayın

EK İKRAMİYE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kamu bankalarının ek ikramiye fırsatlarını değerlendirmek isteyen emekliler T.C kimlik kartları ile birlikte en yakın şubeye müracaat edebilir ya da mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile başvuru işlemlerini tamamlayabilir. 31 Temmuz'a kadar geçerli olacak yeni promosyon fırsatlarından faydalanmak isteyen emekliler, emekli maaşlarını taşımalarını takip eden 3 iş günü içinde promosyon ödemelerini IBAN numaralarından alabilecek.